iXtreme LT+ Lite Touch Xbox 360 Drive Firmware Flashing
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 34
  1. #1
    Loyalist
    Join Date
    May 2011
    Location
    usa
    Posts
    430
    Thanks
    0
    Thanked 31 Times in 31 Posts

    liteon ihas 324 and ihas 424 problems with img burn

    hi guys am trying to make my both flashed drive ihas324 and ihas 424 to work, i just did one backup, after this imgburn says device no ready position reference no found? i reflashed both again reinstall imgburn and still same problems,that problem never happened b4, any ideas plz?????

  2. #2
    ICY
    ICY is offline
    Legend
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sweden!
    Posts
    5,473
    Thanks
    18
    Thanked 529 Times in 517 Posts
    Post a picture ?


    ^^ Hate it....

  3. #3
    Loyalist
    Join Date
    May 2011
    Location
    usa
    Posts
    430
    Thanks
    0
    Thanked 31 Times in 31 Posts
    liteon  ihas 324 and ihas 424 problems with img burn-img_20111225_141427.jpgliteon  ihas 324 and ihas 424 problems with img burn-img_20111225_141441.jpg there u go

  4. #4
    ICY
    ICY is offline
    Legend
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sweden!
    Posts
    5,473
    Thanks
    18
    Thanked 529 Times in 517 Posts
    Can the drives read media then ?


    ^^ Hate it....

  5. #5
    Loyalist
    Join Date
    May 2011
    Location
    usa
    Posts
    430
    Thanks
    0
    Thanked 31 Times in 31 Posts
    yes they can both

  6. #6
    ICY
    ICY is offline
    Legend
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sweden!
    Posts
    5,473
    Thanks
    18
    Thanked 529 Times in 517 Posts
    Quote Originally Posted by blimblim04 View Post
    yes they can both
    And not burn a single thing ?


    ^^ Hate it....

  7. #7
    Loyalist
    Join Date
    May 2011
    Location
    usa
    Posts
    430
    Thanks
    0
    Thanked 31 Times in 31 Posts
    no that happen anytime i put a 8.5 gb dvd, dont give information or something its like the drive has no dvd or cd inside, i f i put a 4.7 gb dvd the drive read it.

  8. #8
    ICY
    ICY is offline
    Legend
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sweden!
    Posts
    5,473
    Thanks
    18
    Thanked 529 Times in 517 Posts
    Quote Originally Posted by blimblim04 View Post
    no that happen anytime i put a 8.5 gb dvd, dont give information or something its like the drive has no dvd or cd inside, i f i put a 4.7 gb dvd the drive read it.
    Then i think your flashing went wrong, try again but with this tutorial little bit more detailed Flashing LiteON iHAS to C4EVA XGD3 Burning Firmware - YouTube


    ^^ Hate it....

  9. #9
    Loyalist
    Join Date
    May 2011
    Location
    usa
    Posts
    430
    Thanks
    0
    Thanked 31 Times in 31 Posts
    am gonna give a tyr, but i flashed since october, i have burned like a 30 dics already, last nite after 3.0 release i came back to track and that was the problem. ill let u know the results.thanks

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    help
    Benq
    do i need a ihas drive to xgd3
    and where do i buy one

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Problems ripping with iHas
    By Shane Gillespie in forum iXtreme LT Lite Touch Download
    Replies: 7
    Last Post: 12-27-2011, 01:02 PM
  2. iHas 324 wont burn
    By ijurmyi in forum Open Forum
    Replies: 7
    Last Post: 12-13-2011, 01:07 AM
  3. ihas 124 flashing problems
    By gsxr.owner in forum Open Forum
    Replies: 6
    Last Post: 11-29-2011, 07:44 AM
  4. Does any1's iHas burn at above 4x ??
    By rza_2002 in forum Open Forum
    Replies: 11
    Last Post: 10-21-2011, 05:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
1e2 Forum