iXtreme LT+ Lite Touch Xbox 360 Drive Firmware Flashing
Page 2 of 237 FirstFirst 1234 12 52 102 ... LastLast
Results 11 to 20 of 2362
Like Tree89Likes

Thread: How to burn XGD3 using iHas with Burnermax & Imgburn and verify using KProbe 2

  1. #11
    Xtreme Helper
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    202
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey I see that in your settings under the write tab you didnt use calculate optical you used user specified 2133520 should i do that if i was to follow your settings? since you didnt mention it in this your post

  2. #12
    Loyalist
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Plymouth
    Posts
    272
    Thanks
    172
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    The dvd file should set it at 2133520 which is the layer break for xgd3 games. As long as that figure is in the layer break then I would keep Calculate Optimal checked. If you don't have a dvd file then you would put that number in manually or create your own dvd file.

  3. #13
    Up and Coming Legend
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    New Delhi,India
    Posts
    521
    Thanks
    40
    Thanked 30 Times in 30 Posts
    why is everyone giving their own setting??? the official settings don't work for anyone or what??c4eva must have tested them many times!!

    i will receive my drive in 2-3 days..

  4. #14
    Legend
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Colorado
    Posts
    4,253
    Thanks
    25
    Thanked 730 Times in 542 Posts
    Quote Originally Posted by sam_tauras_1990 View Post
    why is everyone giving their own setting??? the official settings don't work for anyone or what??c4eva must have tested them many times!!

    i will receive my drive in 2-3 days..
    Do you honestly believe that c4eva had access to the hundreds of thousands of computer configurations that people would be using their drives with? Get real! This is how it is with PC hardware.

    It's totally different than Xbox 360 hardware where even the different motherboard revisions have the same basic thing under the hood.
    I'm only smart cause I did it every wrong way already.

    Reset Glitch Hack (RGH) Guide

    Why not to spoof drives
    Pro Jtag/RGH/R-JTAG installs, DVD key retrieval/LTU flashing, Drive flashing: Local if in greater Denver


    If you followed a half-assed way to back up your XGD3 game disc, you deserve all the trouble you're getting.


    "Make it idiot proof and someone will make a better idiot."

  5. #15
    R3D
    R3D is offline
    Moderator
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    NW, UK
    Posts
    3,227
    Thanks
    12
    Thanked 840 Times in 389 Posts
    Quote Originally Posted by charincol View Post
    Tried it and didn't see much difference for me, oh well.
    Ah well man...try a different batch of discs - I have tried two different packs of mkm-003 and Aone Gold all with different results

    Quote Originally Posted by vovik.s90 View Post
    Check a verify or not?
    If you are using KProbe there is no real need

    Quote Originally Posted by hitch13 View Post
    Hey I see that in your settings under the write tab you didnt use calculate optical you used user specified 2133520 should i do that if i was to follow your settings? since you didnt mention it in this your post
    See below

    Quote Originally Posted by janner66 View Post
    The dvd file should set it at 2133520 which is the layer break for xgd3 games. As long as that figure is in the layer break then I would keep Calculate Optimal checked. If you don't have a dvd file then you would put that number in manually or create your own dvd file.
    As you can see in the screens I used a .dvd file so the XGD3 layer break data is already set but I have set mine manually as again I seen varying results with it set this way - if there was no .dvd file you would need this value (as above)

    Quote Originally Posted by sam_tauras_1990 View Post
    why is everyone giving their own setting??? the official settings don't work for anyone or what??c4eva must have tested them many times!!

    i will receive my drive in 2-3 days..
    This is my own experience and settings after reading literally hundreds of posts about configurations...yours may be completely different but at least this gives you a few things to think about...

  6. #16
    Legend
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Colorado
    Posts
    4,253
    Thanks
    25
    Thanked 730 Times in 542 Posts
    Quote Originally Posted by R3D View Post
    Ah well man...try a different batch of discs - I have tried two different packs of mkm-003 and Aone Gold all with different results
    Funny you say that! I did try it with a different spindle and got excellent results. I still have another spindle from Newegg on the way.
    I'm only smart cause I did it every wrong way already.

    Reset Glitch Hack (RGH) Guide

    Why not to spoof drives
    Pro Jtag/RGH/R-JTAG installs, DVD key retrieval/LTU flashing, Drive flashing: Local if in greater Denver


    If you followed a half-assed way to back up your XGD3 game disc, you deserve all the trouble you're getting.


    "Make it idiot proof and someone will make a better idiot."

  7. The Following User Says Thank You to charincol For This Useful Post:

    RexTaz (01-02-2012)

  8. #17
    Xtreme Helper
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    202
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hey i got better results but one error not sure what to do what would making the speed 1x do? wouldnt the slower the burn the more accurate the burn be? How to burn XGD3 using iHas with Burnermax & Imgburn and verify using KProbe 2-bf3-disc-4.png

  9. #18
    R3D
    R3D is offline
    Moderator
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    NW, UK
    Posts
    3,227
    Thanks
    12
    Thanked 840 Times in 389 Posts
    Overspeed mkm-001 at 4x have shown good results...you only have one spike (at or near layer break) which is deemed ok. Your other values fall within the limits so that is good to go buddy!

  10. #19
    Xtreme Helper
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    202
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    even tho its says i have 1 error? my others had average to shit values but no errors.

  11. #20
    R3D
    R3D is offline
    Moderator
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    NW, UK
    Posts
    3,227
    Thanks
    12
    Thanked 840 Times in 389 Posts
    Quote Originally Posted by hitch13 View Post
    even tho its says i have 1 error? my others had average to shit values but no errors.
    Just noticed that...have you tried installing it and see what happens?

    Personally, I would burn again to be safe but I know some people that dont bother checking but that's up to them!


Similar Threads

  1. Replies: 40
    Last Post: 02-16-2012, 07:41 PM
  2. Is this burn anygood (Kprobe XGD3) Memorex
    By defeats2012 in forum Open Forum
    Replies: 1
    Last Post: 11-14-2011, 04:03 PM
  3. Pass Kprobe but fail imgburn verification
    By mashedtaters in forum Open Forum
    Replies: 2
    Last Post: 11-06-2011, 05:15 PM
  4. burn xgd3 back up???
    By doket in forum Open Forum
    Replies: 5
    Last Post: 10-21-2011, 01:40 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 10-12-2011, 02:06 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
1e2 Forum