iXtreme LT+ Lite Touch Xbox 360 Drive Firmware Flashing
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Xtreme Helper
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    157
    Thanks
    6
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Does anyone have an external enclosure and an Ihas 124b drive setup on their laptop?

    I'm just curious because I have a similar setup and I'm trying desperately to get these discs to not turn out coasters, and would like to inquire what your settings are. I'm fairly certain it's not my media, verbatim mkm001s run at 2.4, and I'm almost certain I flashed the dvd drive correctly. So, anybody want to lend a helping hand? I'm looking for things like what your buffer is set at, what options you have ticked on eeprom utility, what options in the write tab in settings on imgburn and all that jazz.

  2. #2
    Learning the Ropes
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    79
    Thanks
    15
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Yes I have the same setup. Output is esata for me

  3. #3
    Xtreme Helper
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    157
    Thanks
    6
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Yeah I'm using an E-sata too. So you've had successful burns right?

  4. #4
    Learning the Ropes
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    79
    Thanks
    15
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Yes. I don't bother to verify. I trust successful burns. I followed the flashing tut exactly. Didnt bother to crossflash

  5. #5
    Xtreme Helper
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    157
    Thanks
    6
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Sweet. Ok so what do you have ticked in your eeprom utility? Smart burn, both hyper tuning, and not over speed? What's your buffer size in Imgburn? Do you have OPC ticked? Burn proof not ticked? Do you manually set your layerbreak to 2133520 or do you calculate optimal? Sorry I have so many questions, I just really want it to work this time.

  6. #6
    Learning the Ropes
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    79
    Thanks
    15
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    calculate optimal. didnt change any eeprom settings. didnt change buffer size. opc is NOT ticked.

  7. The Following User Says Thank You to zion1337 For This Useful Post:

    thecrackmuffin (10-31-2011)

  8. #7
    Xtreme Helper
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    157
    Thanks
    6
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    And you've run it through kprobe/ have confirmed them working in your box? Thanks a lot for your responses dude.

  9. #8
    Loyalist
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    255
    Thanks
    1
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    mee to crossflashed using usb enclosure

  10. #9
    Xtreme Helper
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    157
    Thanks
    6
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Do you have burn proof ticked? And just smart burn right, that's the default eeprom?

  11. #10
    Xtreme Helper
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    157
    Thanks
    6
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Ok guys so I think I found a winning combination! I set everything to default again, ticked OPC off, set write speed to 2.4, set Smart Burn on in eeprom utility and nothing else, burn proof off, and it worked! Oh, I took a nap while it was burning but I highly doubt that had anything to do with the success. Thank you everybody!

Similar Threads

  1. Where to buy LiteOn IHAS 124B drive?
    By Badlyfar in forum Open Forum
    Replies: 3
    Last Post: 11-10-2011, 05:59 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 11-09-2011, 10:07 PM
  3. External enclosure Ihas124b e-sata laptop connection.
    By thecrackmuffin in forum Open Forum
    Replies: 2
    Last Post: 11-05-2011, 07:36 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-21-2011, 08:44 PM
  5. Best external drive for Laptop
    By tomwolves2011 in forum 360 Backups
    Replies: 9
    Last Post: 06-26-2011, 11:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
1e2 Forum