iXtreme LT+ Lite Touch Xbox 360 Drive Firmware Flashing
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    New JF wont detect my drive

    I have flashed my drive before but now when I use the new jungleflasher it wont even detect my ben q, any ideas?

  2. #2
    Legend
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Fort Myers, Florida
    Posts
    1,751
    Thanks
    6
    Thanked 198 Times in 196 Posts
    Are you running program as admin. what system are you using.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am on windows xp with netframe work 2.0 and yes i am running it as an admin. I am not using a VIA chipset though just a SIS onboard chipset but it has worked before, should i go ahead and buy a via or is it something else?

  4. #4
    Learning the Ropes
    Join Date
    May 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    65
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Make sure you use the exact same sata port as last time. That was my problem.

  5. #5
    A Helping Hand
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Could try an old JF version to see if it detects it then, if you have flashed it before with an older fw.
    Its hard to tell what the issue here is, it could be a damaged sata cable or the sata port itself.
    Have you tried the other ports, when flashing i use the first sata port, be it onboard or my via.
    I use a via card, it just makes my life easier (: never ran into any issues, for 5 online i can't grumble.
    Xbox360 Flashing in Bristol, UK.

    If I've helped you, press the thanks button (:

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Elijah Wilbanks View Post
    Make sure you use the exact same sata port as last time. That was my problem.
    thats the problem its not even showing Sata ports, just Ides its really wierd

  7. #7
    A Helping Hand
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I believe in that situation, a via card may help.
    However its odd to not display the sata ports that are already there.

    You don't have the via ports only option checked do you? xD
    Xbox360 Flashing in Bristol, UK.

    If I've helped you, press the thanks button (:

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    no the via port only option isnt checked, I guess il try another sata cord and hope that helps. If not I will just purchase a new sata card.

Similar Threads

  1. Jungleflasher wont detect my liteon drive.
    By tr3nched in forum Open Forum
    Replies: 2
    Last Post: 12-19-2011, 07:53 PM
  2. computer wont detect burner
    By koko32 in forum Open Forum
    Replies: 3
    Last Post: 10-23-2011, 11:29 PM
  3. Please help with ck3i PC wont detect
    By muq in forum Open Forum
    Replies: 2
    Last Post: 10-14-2011, 05:08 AM
  4. Liteon's tray won't open and JF wont detect it anymore
    By msk in forum iXtreme LT+ Lite Touch Firmware Phat Support
    Replies: 4
    Last Post: 01-08-2011, 12:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
1e2 Forum