iXtreme LT+ Lite Touch Xbox 360 Drive Firmware Flashing
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    A Helping Hand
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    LO83info extraction Failed! Please Help!!!

    Ok so im flashing my dvd drive. its a 83850c v1. I connect my drive, and it recognizes it, then i click L083info. then i open up my drive, disconnect power, push it in a little, then reconnect power. I click the ok message, then i push my dvd drive back out, and i get this message: LO83info extraction Failed!.

    im using a ck3 pro and via 6421. What color does the light have to be? orange or blue??

    please i need some advice.

    p.s. do i need the ck probe 3?? i have it, its just not being used b/c i thought u dont need it with the 83850c v1.??

    thanks, mitch
    Last edited by yoseaweed; 06-27-2011 at 12:22 PM.

  2. #2
    Legend
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    USA
    Posts
    4,563
    Thanks
    4
    Thanked 766 Times in 749 Posts
    it should be blue, red is for mode b

  3. #3
    Moderator
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The Gunshine State
    Posts
    5,567
    Thanks
    33
    Thanked 515 Times in 450 Posts
    Quote Originally Posted by yoseaweed View Post
    Ok so im flashing my dvd drive. its a 83850c v1. I connect my drive, and it recognizes it, then i click L083info. then i open up my drive, disconnect power, push it in a little, then reconnect power. I click the ok message, then i push my dvd drive back out, and i get this message: LO83info extraction Failed!.

    im using a ck3 pro and via 6421. What color does the light have to be? orange or blue??

    please i need some advice.

    p.s. do i need the ck probe 3?? i have it, its just not being used b/c i thought u dont need it with the 83850c v1.??

    thanks, mitch
    Do you have the latest dashboard (13146)? If so, that method won't work anymore.

  4. #4
    A Helping Hand
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yea i have the latest dashboard.

    i found this: Liteon DG-16D2S 02510C (NEW VERSION) - Step-By-Step Guide (CK3 Probe 3 for DVD Key) - Team Xecuter think this is what i need..

  5. #5
    Legend
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    USA
    Posts
    4,563
    Thanks
    4
    Thanked 766 Times in 749 Posts
    you need to extract your key with the probe 3 via MPX01

  6. #6
    Xtreme Helper
    Join Date
    May 2011
    Location
    newyorkcity
    Posts
    198
    Thanks
    2
    Thanked 27 Times in 25 Posts
    Quote Originally Posted by yoseaweed View Post
    Ok so im flashing my dvd drive. its a 83850c v1. I connect my drive, and it recognizes it, then i click L083info. then i open up my drive, disconnect power, push it in a little, then reconnect power. I click the ok message, then i push my dvd drive back out, and i get this message: LO83info extraction Failed!.

    im using a ck3 pro and via 6421. What color does the light have to be? orange or blue??

    please i need some advice.

    p.s. do i need the ck probe 3?? i have it, its just not being used b/c i thought u dont need it with the 83850c v1.??

    thanks, mitch
    if you updated to the new dash then that method doesnt work anymore, you need to use the probe 3 and probe mpx01, the tut in my sig should clear that up. just go to the PMT/Probe 3 section for liteons.
    Jungleflasher Tutorial

    Ashes To Ashes, Dust To Dust, And I Keep Blowin Weed, Dutch After Dutch.

Similar Threads

  1. liteon 83850c v1. LO83info extraction Failed!
    By hitch13 in forum Open Forum
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-2011, 03:01 AM
  2. Extracted Drive Key Failed Verification, Phatkey Extraction Failed
    By jslabiak in forum iXtreme LT+ Lite Touch Firmware Phat Support
    Replies: 15
    Last Post: 10-23-2011, 03:21 AM
  3. LO83info extraction Failed!
    By bnoor in forum iXtreme LT+ Lite Touch Firmware Phat Support
    Replies: 3
    Last Post: 09-27-2011, 07:55 AM
  4. Lo83info extraction failed, when flashing to LT+1.9
    By sume5h in forum iXtreme LT+ Lite Touch Firmware Phat Support
    Replies: 5
    Last Post: 06-16-2011, 01:08 PM
  5. after updating to LT+ 1.1 , LO83info extraction failed error
    By sume5h in forum iXtreme LT+ Lite Touch Firmware Phat Support
    Replies: 10
    Last Post: 06-11-2011, 04:35 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
1e2 Forum